Då  har du kommit helt rätt! (Under en begränsad period gäller detta även Akono Takvård!)

Med fler än 6000 utförda arbeten över hela Sverige är ditt inomhusklimat i säkra händer. Vi rengör och rensar din ventilation så att den blir som ny igen och lämnar givetvis intyg på det utförda arbetet. Detta kan sedan sättas i huspärmen för framtida referens och där står även vilken nivå Ert luftflöde ligger på.

Därför ska du rensa

När frånluftsventilationen i hemmet fylls med damm  och smuts kan inte den gamla luften ta sig ut. I våtutrymmen leder detta till mögel och ökad risk för allergier. I köket innebär en igentäppt ventilationskanal att brandspridningsrisken ökar mångfalt. Förutom de uppenbara häslo- och säkerhetsriskerna så medför en rengjord frånluftsventilation även ett sunt hemmaklimat med ren luft som gör dig pigg och får dig att må bättre.

Detta gör vi

– Rengöring av imkanalen i köket

– Rengöring av frånluftsventilationen

– Mätning av luftflödet

– Intyg på utfört arbete

Allt detta för 1995 kr inkl moms efter skattereduktion!


OBS! När du bokar med premien från Sköna Hem är det viktigt att du meddelar detta till oss så vi registrerar prenumerationen i vårt system.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster eller en bokningsförfrågan! Det går även bra att ringa oss på 020-123 900.Läs mer om oss i artikeln i Skaraborgs Allehanda samt våra omdömen på omdömessajten Reco:

Artikel Akono thumbnail

Artikel – Skaraborgs Allehanda

Reco link

Omdömen – på omdömessidan Reco

Kontaktuppgifter
Akono AB
Erik Dahlbergsgatan
SE-115 32, Stockholm
Tel: 020-123 900
E-post: info@akono.se
Org.nummer: 559039-6874