020-123 900 [email protected]

Underhåll av vitvaror

Akono arbetar med underhåll av vitvaror över hela Sverige. Vi underhåller dina vitvaror för att minska energiförbrukning samt att öka livslängden på dessa.

Undvik problem med dina vitvaror

Skötsel och underhåll av dina vitvaror är a och o för dina vitvarors hållbarhet. Vid bokning av Akonos underhållspaket funktionstestar vi och utför underhåll på dina vitvaror. Resultatet av en sådan åtgärd är sänkt energiförbrukning, ökad livslängd och förkortad tid det tar för tvättmaskin/diskmaskin/torktumlare att utföra sina program. Vi säkerhetskontrollerar även dina vitvaror gentemot försäkringsbolagens standarder och informerar om saker vi anträffar som ej stämmer överens. Håller du efter dina vitvaror regelbundet så kan du öka livslängden på dessa med upp till 5 år!

Regelbundet underhåll

DISKMASKIN

I diskmaskinen har du en givare som känner av grumligheten i vattnet och när den är igensatt så kommer diskmaskinen spola av disken flera gånger vilket drar onödigt mycket vatten & energi.

TVÄTTMASKIN

När man använder tvättmaskinen utsätter man den för fukt, med fukt så kommer svartmögel och det följer med de ”rena” kläderna. Vi tar bort allt svartmögel som finns i tvättmaskinen och rengör den invändigt samt utvändigt.

TORKTUMLARE

Vi tar bort allt damm från torktumlarens värmeväxlare så att kläderna torkar snabbare, brandrisken minskar, energiförbrukningen minskar och livslängden ökar.

Detta ingår i Akonos vitvarupaket

DiskmaskinTvättmaskinTorktumlareKyl och frysSpishäll
Rengöring av:

Filter
Vattenkopp
Spolarmar

Rengöring av:

Medelfack
Packningar
Trumma

Rengöring av:

Filter
Trumma
Värmeväxlare

Rengöring av:

Avrinning
Baksida

Rengöring av:

Lameller

 

Efter rengöring kör vi även ett program med rengöringsmedel både på diskmaskin och tvättmaskin. Vi funktionstestar och säkerhetskontrollerar även de olika komponenterna i vitvarorna, t ex ventilationen i kylen och lämnar sedan ett detaljerat protokoll på vitvarornas funktionalitet.

Priser

Vitvarupaket1 995 kr*
Vitvarupaket + Rengöring Av Imkanal Och Frånluftsventilation3 595 kr*
Vitvarupaket + Rensning Av Upp Till 5 Avlopp4 095 kr*
Vitvarupaket + Rensning Av Upp Till 8 Avlopp5 095 kr*
Vitvarupaket + Rensning Av Upp Till 11 Avlopp6 095 kr*

*Obs. samtliga priser är inkl moms samt efter skattereduktion.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster eller en bokningsförfrågan!